top of page
PENTRU SITE2.jpg

CASTING

Fantascope Films și Școala de Film pornesc casting pentru noul lung-metraj al regizorului Florin Șerban. Filmul se numește Nu e locul tău aici, este un film despre adolescenți, câștigător al concursului Centrului Național al Cinematografiei. Se caută fete și băieți cu vârsta între 16 și 20 de ani. Dacă aveți această vârstă, sau aveți copii care au această vârstă și sunteți interesați, aplicați.

 

Florin Șerban este regizor de film, cunoscut în special pentru lung-metrajul premiat la Berlin cu Marele Premiu al Juriului, Eu când vreau să fluier, fluier (2010). În acel film a jucat George Piștereanu, un adolescent atunci, elev în clasa a XII-a, fără nicio experiență în film. După succesul filmului  „Eu când vreau să fluier, fluier”, George a devenit actor profesionist, a jucat în numeroase filme de lung-metraj românești și internaționale, în piese de teatru la Teatrul Național. De-a lungul anilor, Florin s-a specializat în lucrul cu actori fără experiență. Un alt film făcut de Florin ce are drept personaj principal un actor fără experiență este BOX (2015). Acest film îl are ca interpret în rolul principal pe Rafael Florea, un tânăr de 19 ani pe atunci, fără niciun fel de experiență în actorie. Rafael a fost instruit în actorie de Florin și echipa de la Școala de Film. În 2015, „BOX” a câștigat premiul criticilor de film europeni la festivalul Internațional de Film de la Karlovy Vary.

 

Pentru filmul „Nu e locul tău aici”, aplicanții nu au nevoie de experiență în actorie. Casting-ul va fi lung, iar după casting vor urma cursuri de actorie la Școala de Film la care vor participa gratuit doar cei care vor fi selectați pentru film. Cei interesați pot trimite maximum 2 fotografii și un CV la inscrieri@scoaladefilm.com.

bottom of page