top of page
table, charis 2_edited.jpg

Scenaristică 1

e mai mult decât un curs introductiv.  Se pornește de la principiile de bază ale redactării scenariului de film și se încheie cu informații despre rescriere și despre cum se aplică la competiții de scenarii. 

Ținta finală este ca, până la sfârșitul cursului, fiecare student să aibă un scenariu de scurtmetraj finalizat, gata de a intra în producție sau de a participa la concurs.

Mai mult >>

Calendar cursuri>>

Scenaristică 2

continuă și adâncește pregătirea scenaristului de film începută în cadrul cursului de Scenaristică 1.

Ținta cursului de Scenaristică 2 este ca după 6 luni, la finalul cursului, fiecare student să aibă un scenariu de lungmetraj finalizat, gata de a participa la concurs sau de a intra în producție.

Mai mult >>

Calendar cursuri>>

cele 5_edited.jpg
DSC06226.JPG

Scenaristică 3

e pentru cei care au terminat un modul de scenaristică la Școala de Film și au finalizat un scenariu.

Poate să fie episod pilot pentru un serial rezultat din Scenaristică 5, sau un lung metraj ca rezultat al absolvirii Scenaristică 2 sau un scurt metraj rezultat al absolvirii Scenaristică 1.

Mai mult >>

Calendar cursuri>>

Scenaristică 4

înseamnă introducerea în scrierea scenariului de televiziune. Cursul durează 3 luni și este predat integral de scriitorul și scenaristul american Michael J. White.

Este un curs intensiv de introducere în tehnica scenariului pentru televiziune.

Mai mult >>

Calendar cursuri>>

spate.jpg
DSC06268_.jpg

Scenaristică 5

continuă parcursul început la Scenaristică 4. Dacă precedentul a fost introducere în scenaristică pentru televiziune, acesta e un curs avansat de scriere pentru TV. La fel ca Scenaristică 4, și acest curs va fi ținut integral de scenaristul și scriitorul Michael J. White.

Mai mult >>

Calendar cursuri>>

bottom of page